Keabadian Cinta - Telemovie Astro Citra

[postlink]http://videoceritamelayu.blogspot.com/2010/10/keabadian-cinta-telemovie-astro-citra.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=4EkUng5OhY0endofvid [starttext]Sinopsis:
Telemovie Keabadian Cinta arahan Khabir Bhatia ini, mengisahkan tiga kisah cinta yang dirangkumkan di dalam satu cerita.

Kisah David & Maya (Gavin Stenhouse & Cheryl Samad) - Memaparkan hubungan cinta antara gadis melayu dan pemuda Amerika. Pelbagai masalah yang terpaksa diharungi kerana berlainan bangsa dan agama.

Kisah Rashad & Dina (Eizlan Yusof & Tiz Zaqiyah) - Seorang lelaki berusia 40-an bercinta dengan gadis remaja berumur awal 20-an. Rashad bukan sahaja bercinta dengan gadis remaja, malah kekasihnya itu juga merupakan anak kepada kawan baiknya. Di sinilah timbulnya konflik dalam kisah percintaan mereka.

Kisah Ehsan & Suri (Remy Ishak & Sari Yanti) - Cinta antara gadis buta dan pemuda bisu. Kerana adanya rasa cinta maka, mata yang buta dan mulut yang bisu bukanlah halangan untuk mereka merasai perasaan itu.

Lakonan: Remy Ishak, Sari Yanti, Cheryl Samad, Gavin Stenhouse, Eizlan Yusof, Tiz Zaqiyah dan Fatimah Abu Bakar.

Captured by dimensi from torrent.jiwang.cc

[endtext]

1 comments:

ceritakotakhati said...
This comment has been removed by the author.
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

COMMENT POLICY
Comments on this blog are made DOFOLLOW for the Google Spiders.
Comments are moderated.
Spam will not be tolerated.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Click Follow