Kumpulan Sepah: Burger Layan Diri - 2010

[postlink]http://videoceritamelayu.blogspot.com/2010/08/kumpulan-sepah-burger-layan-diri-2010.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=tRnT3L7_dkAendofvid [starttext]


Sinopsis: Telefilem Burger Layan Diri ini mengisahkan tiga sahabat yang malas bekerja dan suka berangan-angan, untuk memiliki hati Salmah yang merupakan seorang gadis cantik di kampung mereka.

Pada suatu hari mereka mendapat idea untuk membuka gerai burger bagi mengubah kehidupan mereka. Pada mulanya perniagaan mereka adalah maju tetapi didorong dengan sifat kemalasan yang sedia ada, mereka memperkenalkan teknik burger layan diri. Siapa yang nak beli, dia kena buat sendiri. saksikan kesudahan nasib mereka..

Pelakon: Kumpulan Sepah (Shuib, Jepp, Mamat) Mariam Rahman, Nurdayana, Yaya Ma'Embong, Khaty Azean, Kuna, Kamal Bakar dan ramai lagi.

[endtext]

7 comments:

Ezzy said...

naper privtae lak ?? bg ar username kat aku , email - triplesic_999@yahoo.com

Admin said...

@Ezzy ~ sebab ada beberapa part dah kene blocked dgn YTube.. soo sya private the rest... sebab mmang tak bleh tngok smpai abis pon.... sori bro..

Ezzy said...

aduh , upload lagi lah ? ta penah tgk niyh . plzz ,

Admin said...

@Ezzy ~ akan cube upload len.. nnti bile2 free ler... sbab skang bnyak lgi cite2 baru.. yg blom upload nie... bz ckit ler... hehehe... :)

Deedeeliciousness Boutique said...

camne nk tgk cter ni? plzz..private me tq

Admin said...

@Deedeeliciousness Boutique ~ plzz bace komen sye di atas... :)

nuckeem said...

Sape nama pengarah ek?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

COMMENT POLICY
Comments on this blog are made DOFOLLOW for the Google Spiders.
Comments are moderated.
Spam will not be tolerated.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sila Click Follow